Imenske tablice

Design:
fotograf Zielona Góra

Pozycjonowanie stron

Novosti

Imenske tablice

Imenske tablice
Imenske tablice Imenske tablice
Razred: Tablice
Razpoložljivost: 990
Cena: 3,70€
Brez DDV: 3,03€
Količina:        Na seznam želja
V primerjavo

Tablice iz aluminija z vgraviranim besedilom. Za večja naročila nudimo popust! Pošljite povpraševanje, da vam pripravimo individualno ponudbo. 

Dimenzije so naslednje: ploščica: 10 cm široka, 6 cm visoka, 2 mm debela; palčka: 50 cm dolga, 1 cm široka, 4 mm debela. Ploščica je na palčko prilepljena z industrijskim lepilom za aluminij. 

Na tablici je prostora za 5 vrstic besedila, v vrstico pa gre 14 znakov večjega fonta (ime vrtnice, velike črke) in 18 - 20 za razred in žlahtnitelja (presledki so tudi šteti). Če je kakšen i vmes, gre še kakšen znak več. Če je prav huda stiska (pri res zelo dolgih imenih), lahko damo tudi malo manjši font. Šumniki so, kakšne druge oznake (naglas, pike nad u) mislim da tudi, če dobimo tako napisan tekst. Na vzorcu je ime izpisano z velikimi tiskanimi zato, da se lepo loči od spodnjega teksta, čeprav je font le malenkost večji. Seveda pa je to vaša odločitev. Na tablici je prostora za ime v 3 vrstah +1 vrsta za tip + 1 vrstica za žlahtnitelja. Zgoraj napisana cena velja, če je palčka dolga 50 cm (za vsakih 25 cm gor ali dol prištejte ali odbijte 0,2 €).

Seznam imen oz. besedilo, ki bi ga želeli imeti na tablici, nam ob naročilu napišite v opombe (pri oddaji naročila na blagajni). Lahko pa nam ga pošljete po elektronski pošti na naslov info@vrtnicekodele.si.

Besedilo naj bo v tekstovni datoteki (npr. Word ali beležnica) brez pomišljajev, zaporednih številk in podobnih oznak, ki jih ne bi želeli imeti na tablici. 

Vsako vrstico na tablici v svojo vrstico, med eno in drugo sorto ena prazna vrstica. Pri zelo dolgih imenih bomo veseli, če boste sami predlagali kakšno okrajšavo..

Če vam je lažje, nam lahko besedilo pošljete tudi v Excelovi tabeli - za vsako sorto ena vrstica v tabeli. V prvem stolpcu npr. ime, v drugem razred, v tretjem žlahtnitelj ...

Seveda so tablice primerne za označevanje karkšnih koli rastlin, ne samo vrtnic!

Napišite mnenje

Ime:


Vaše mnenje: Opomba: Uporaba HTML kode ni dovoljena!

Ocena: Slabo           Dobro

V spodnje polje prepišite varnostno kodo s slike:Sistem: OpenCart.
Vrtnice Kodele © 2018. Prevod: AT