Dostava in stroški dostave

Design:
fotograf Zielona Góra

Pozycjonowanie stron

Dostava in stroški dostave

Kako dobim naročene vrtnice?

Naročene vrtnice Vam lahko pošljemo po pošti, lahko pa jih tudi osebno prevzamete na sedežu podjetja. V primeru osebnega prevzema se stroški poštnine ne obračunajo.  

Način in naslov dostave izberete ob naročilu. Če naročate vrtnice, ki so posajene v loncih, boste vsako prejeli v svojem paketu. V takem primeru plačate poštnino le za en paket, za ostale pa krijemo poštnino mi. 

Dostava na naslov

Vrtnice bodo dostavljene na naslov, ki ga vnesete ob oddaji naročila. Poleg primarnega naslova lahko določite dodaten naslov, če želite, da bodo vrtnice dostavljene na naslov, ki je drugačen od naslova plačnika.

V kolikor se odločite za možnost plačila z nakazilom preko Pošte Slovenije ob prejemu paketa, vas prosimo, da ima oseba,  ki bo pošiljko prevzela, pri sebi dovolj gotovine za plačilo odkupnine. 

V primeru, da prejemnika v času dostave ni na vpisanem naslovu, prejemnik prejme v nabiralnik obvestilo o pošiljki. Pošiljka ga bo počakala v najbližji poslovalnici pošte (označena v obvestilu).

Dostavo paketov za nas opravlja Pošta Slovenije

Osebni prevzem

Naročene vrtnice lahko osebno prevzamete na sedežu podjetja v Budanjah (Vrtnice Kodele, Budanje 1j, Vipava). V tem primeru se stroški pakiranja in dostave ne zaračunavajo. V opombah pri oddaji naročila napišite, kdaj bi želeli vrtnice prevzeti. 

Kdaj dobim naročene vrtnice?

Če so naročene vrtnice na zalogi, bodo praviloma odposlane v roku enega tedna. Če želite, da vaše naročilo prednostno obravnavamo, nas pokličite na tel. št. 040 560 955. 

Status vašega naročila lahko spremljate v rubriki Račun > Zgodovina naročil.

Stroški dostave

Strošek pakiranja in dostave je 7 €, ne glede na težo pošiljke oz. število paketov v sklopu ene pošiljke.  

Če se odločite za možnost plačila pošiljke z nakazilom preko Pošte Slovenije, vam Pošta Slovenije za nakazilo ob prejemu paketa zaračuna provizijo, ki znaša:

  • 1,05 EUR, če je vrednost pošiljke do 98,00 EUR, 
  • 1,07 % od vrednosti pošiljke, če je njena vrednost nad 98,00 EUR do 501,00 EUR,
  • 5,36 EUR, če je vrednost pošiljke nad 501,00 EUR. 
Sistem: OpenCart.
Vrtnice Kodele © 2019. Prevod: AT