Dostava

Design:
fotograf Zielona Góra

Pozycjonowanie stron

Dostava

Kako dobim naročene vrtnice?

Naročene vrtnice Vam lahko pošljemo po pošti, lahko pa jih tudi osebno prevzamete na sedežu podjetja. V primeru osebnega prevzema se stroški poštnine ne obračunajo.  

Način in naslov dostave izberete ob naročilu. Če naročate vrtnice posajene v loncih, boste vsako prejeli v svojem paketu. Število paketov ne vpliva na višino poštnine. 

Dostava na naslov

Vrtnice bodo dostavljene na naslov, ki ga vnesete ob oddaji naročila. Poleg primarnega naslova lahko določite dodaten naslov, če želite, da bodo vrtnice dostavljene na naslov, ki je drugačen od naslova plačnika.

Prosimo, poskrbite, da bo imel prejemnik pošiljke pri sebi dovolj gotovine za plačilo odkupnine, saj se plačilo po povzetju vrši z gotovinskim plačilom.

V primeru, da prejemnika v času dostave ni na vpisanem naslovu, prejemnik prejme v nabiralnik obvestilo o pošiljki. Pošiljka ga bo počakala v najbližji poslovalnici pošte (označena v obvestilu).

Kdo mi bo dostavil pošiljko?

Blago naročeno v spletni trgovini dostavljamo preko Pošte Slovenije

Osebni prevzem

Naročene vrtnice lahko osebno prevzamete na sedežu podjetja v Budanjah (Vrtnice Kodele, Budanje 1j, Vipava). V tem primeru se stroški pakiranja in dostave ne zaračunavajo. V opombah pri oddaji naročila napišite, kdaj bi želeli vrtnice prevzeti. 

Kdaj dobim naročene vrtnice?

Če so naročene vrtnice na zalogi, bodo praviloma odposlane v roku enega tedna. Če želite, da vaše naročilo prednostno obravnavamo, nas pokličite na tel. št. 040 560 955. 

Status vašega naročila lahko spremljate v rubriki Račun > Zgodovina naročil.

Stroški dostave

Strošek dostave je 7 €, ne glede na težo pošiljke oz. število paketov. 

V primeru. da je pošiljka poslana po povzetju preko Pošte Slovenije, se poštnina poveča za 0,96€, toliko namreč znaša provizija storitve za plačila paketov po povzetju.

Sistem: OpenCart.
Vrtnice Kodele © 2017. Prevod: AT