Kdo smo in kaj vam nudimo

Design:
fotograf Zielona Góra

Pozycjonowanie stron

Kdo smo in kaj vam nudimo

Iščete na bolezni odporne vrtnice, ki lepo dišijo? Želite imeti na vrtu vrtnice, kakršne so že pred stoletji krasile grajske vrtove in so postale simbol romantične ljubezni?

Potem ste na pravi strani!

Vonja vrtnic vam preko spleta ne moremo pričarati, upamo pa, da vas bomo za začetek navdušili z njihovimi fotografijami.

Ponujamo vam zelo kvalitetne sadike različnih zgodovinskih sort vrtnic. Večina jih je bila vzgojena v priznani vrtnariji Petrović Roses v Srbiji, na zalogi pa imamo tudi vrtnice iz nizozemske biološke vrtnarije Bierkreek, Kordesove vrtnice in vrtnice iz nekaterih drugih vrtnarij. V vrtnariji imamo na zalogi približno 500 različnih sort, v spletni trgovini pa le tiste najbolj popularne. Če si želite sorto, ki je trenutno nimamo na zalogi, nam pišite ali nas pokličite in pomagali vam bomo. 

Smo majhno družinsko podjetje, ki je nastalo iz ljubezni do zgodovinskih vrtnic. Takih vrtnic je bilo na slovenskem trgu zelo malo, zato smo se povezali s priznano vrtnarijo Petrović Roses iz Srbije, ki ima zelo velik nabor sadik zgodovinskih sort vrtnic. Sodelujemo pa tudi z drugimi evropskimi vrtnarijami, tako da skoraj ni vrtnice, ki vam je ne bi mogli najti. Imate mogoče staro vrtnico, ki jo je gojila že vaša babica? Bi to vrtnico radi razmnožili? Pokličite nas in z veseljem vam bomo pomagali.

V zimskih mesecih vam nudimo sadike brez koreninske grude, od maja naprej pa so na voljo le sadike v posodah. Glede na velikost in starost sadik so na voljo sadike v 6 ali 12 litrskih loncih. 

In kdo sestavlja našo ekipo?

Irena največ ve o vsaki posamezni sorti vrtnic. Ureja spletno trgovino, sprejema naročila in odpremlja pošiljke, svetuje, piše članke, predava ... Kot strokovnjakinji ji prepuščamo obrezovanje vrtnic v rrožniku in vrtnariji, cepljenje novih sadik in pripravo mešanice substrata.

David skrbi za zdravje vrtnic v rožniku in vrtnariji. Zaradi njegove skrbne nege so vrtnice zdrave in zelo lepo rastejo.

Gašper je natančen in neutruden pomočnik pri sajenju vrtnic in njihovi oskrbi.

Gregor poskrbi, da ima vsaka vrtnica svojo imensko tablico. Če bi želeli tudi vi svoje vrtnice (ali katere druge rastline) označiti z imenskimi tablicami, pripravite seznam in tablice bodo v roku par dni narejene.

Dominika v vsako vrtnico vtakne svoj nosek. Nje ne zanima, ali je vrtnica odporna na bolezni in kakšna je njena zgodovina. Njej sta pomembna le dva kriterija, po katerih si izbira najljubše vrtnice: oblika cveta in njegov vonj.

Bi si radi ogledali naše vrtnice v živo? Pokličite nas, saj bomo zelo veseli vašega obiska! Najdete nas v Budanjah - na pol poti med Ajdovščino in Vipavo.

Obiski vrtnarije so mogoči ob vikendih (sobota, nedelja). Prosimo, da nas pred obiskom pokličete in se najavite, da si bomo lahko rezervirali čas za vas. 

Kontakt: 040 560 955, 041 693 097

P.S. Za brskanje po spletni trgovini vam priporočamo brskalnik Google Chrome ali Mozilla Firefox.

Sistem: OpenCart.
Vrtnice Kodele © 2019. Prevod: AT