Zasebnost podatkov

Design:
fotograf Zielona Góra

Pozycjonowanie stron

Zasebnost podatkov

Izjava o varovanju zasebnih podatkov

Vrtnice Kodele, David Kodele s.p., lastnik spletne trgovine zagotavlja varovanje osebnih podatkov, ki bodo uporabljeni izključno v namene obveščanja o poteku naročila ter pošiljanje morebitnega reklamnega gradiva. Ponudnik jamči, da podatki uporabnikov ne bodo predani tretji osebi. V primeru težav oz. nejasnosti pri naročilu si podjetje pridržuje pravico do stika s potrošnikom prek sredstev komunikacij na daljavo.

Uporabnik spletne trgovine z izvedeno registracijo dovoljuje ponudniku zbiranje in uporabo osebnih podatkov, ki jih uporabnik vnese ob uporabi spletne trgovine. Vsi podatki, ki jih hranimo, so namenjeni le poslovanju med trgovino Vrtnice Kodele in uporabnikom in ne bodo nikoli posredovani tretji osebi.

Trgovina Vrtnice Kodele zbira in hrani za potrebe poslovanja naslednje podatke o svojih uporabnikih:
  • ime, priimek ter fizične naslove, ki jih uporabnik vnese za dostavo naročenih artiklov,
  • e-poštni naslov, (služi hkrati kot uporabniško ime za prijavo v sistem),
  • telefonsko številko, (za kontakt v primeru težav z naročili)
  • geslo (enkriptirano s skrivnim ključem),
  • podatke o naročilih,
  • ter druge podatke, ki jih uporabniki sami vnesejo v sistem ob uporabi spletne trgovine.
Zaradi zagotavljanja varnosti se zbirajo tudi IP naslovi, s katerih uporabniki dostopajo do spletne trgovine. Uporabnikom se lahko dodelijo tudi različni začasni ali trajni sejni piškotki, tako s strani trgovine Vrtnice Kodele, kot s strani ponudnikov spletnih storitev, ki jih trgovina Vrtnice Kodele uporablja za svoje delovanje (predvsem Google Analytics, ki se uporablja za anonimno sledenje statistikam uporabe spletne strani). Trgovina Vrtnice Kodele te podatke v anonimni obliki uporablja za interno vodenje  statistike.
 
Več informacij: Google Analytics - Pravilnik o zasebnosti
 

Varnost podatkov

Vsi zasebni podatki se prenašajo preko varne SSL povezave.

Ob morebitnem izpadu strežnika ali vdoru napadalcev (hekerjev) v sistem, upravljalec spletne trgovine ne odgovarja za izgubo ali zlorabo podatkov.

Za Vašo varnost Vam močno priporočamo, da si za prijavo s spletno trgovino izberete drugačno geslo, kot ga imate za prijavo v e-pošto ali spletno banko.

Intelektualna lastnina

Pravice intelektualne lastnine

Vse vsebine, ki so objavljene na straneh www.vrtnicekodele.si so last podjetja Vrtnice Kodele, David Kodele s.p.. Vsa avtorska dela so zaščitena že s stvaritvijo samo. Prepovedano je spreminjanje in ostale oblike izkoriščanja avtorskega dela za komercialni namen.

Slikovno gradivo

Vse slikovno gradivo objavljeno v spletni trgovini Vrtnice Kodele je last podjetja Vrtnice Kodele, David Kodele s.p. in podjetja Petrović Roses, katerega zastopamo. Dovoljena je uporaba fotografij za nekomercialni namen, v kolikor se navede avtorja fotografije in vir. Fotografije je dovoljeno kopirati, razširjati in spreminjati pod enakimi pogoji, kot je navedeno na posamezni fotografiji.

Sistem: OpenCart.
Vrtnice Kodele © 2019. Prevod: AT